Luettelo tuotteista valmistajittain ROLLERMOUSE

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 19 tuotteesta
 • Uusi tapasi työskennellä Haluaisitko työskennellä tehokkaasti koko päivän väsymättä? Jos vietät runsaasti aikaa tietokoneella, hyvällä työpisteellä on oleellinen merkitys. Kehon liikkeet huomioiden muotoiltu älykäs hiiri auttaa ehkäisemään toistuvista liikkeistä johtuvia rasitusvammoja.

 • Tämä on työkalu sinulle, joka liikut eri työpisteiden välillä. Free3 on matala, joten se sopii hyvin ohuille ja pienikokoisille näppäimistöille. Osoitin liikkuu nopeasti, joten voit helposti ja tehokkaasti siirtää osoitinta suurilla näytöillä tai eri näyttöjen välillä. Pitkän ohjaustangon ansiosta työasennon vaihteleminen on helppoa. Työnteosta tulee...

 • Balance Keyboard -näppäimistö on tehty sinua ja työskentelytapaasi varten. Balance Keyboard on suunniteltu yhteensopivaksi RollerMouse Red-, Red plus- ja Free2-hiirten kanssa ja se asettaa kädet täydelliseen asentoon kirjoittamista ja hiiren käyttöä varten. Yhdessä tämä näppäimistö ja RollerMouse tuovat sinut ja työpöytäsi lähemmäksi toisiaan

 • Kevyt ja kestävä Kestävä alumiinirunko takaa käyttövarmuuden. Jopa 4,9 kilon painoiselle laitteelle. Säädettävä korkeus Muunneltava, korkeussäädettävä pidike mahdollistaa näytön nostamisen ergonomiselle katselukorkeudelle. Helppo ottaa mukaan Taittuu nopeasti kokoon ja mahtuu taskuun tai tietokonelaukkuun. Tehostaa ilmavirtausta Pitää kannettavan...

 • UUTUUS! RollerMouse Pro3 hiiri on kehitetty vaativia tehtäviä varten, joissa tarvitaan toistuvia liikkeitä. Se on hyvä vaihtoehto ammattilaiselle tai kenelle tahansa, joka käyttää hiirtä pitkiä aikoja päivittäin. RollerMouse Pro3 hiiren leveys tekee siitä erityisen sopivan täysikokoisille näppäimistöille ja tekee näppäimistön käyttämisestä miellyttävää.

 • Käyttäjäystävällinen hiiri on nyt saatavilla modernisti uudistettuna. Nyt voit tehdä tarkkaa työtä tehokkaasti ja mukavasti väsymättä, sillä RollerMouse Pro3 seurailee käsivarsiesi ja käsiesi luonnollisia liikkeitä.

 • Uusi tapasi työskennellä Haluaisitko työskennellä tehokkaasti koko päivän väsymättä? Jos vietät runsaasti aikaa tietokoneella, hyvällä työpisteellä on oleellinen merkitys. Kehon liikkeet huomioiden muotoiltu älykäs hiiri auttaa ehkäisemään toistuvista liikkeistä johtuvia rasitusvammoja.

 • Haluatko työskennellä fiksummin ja keskittyä pikemminkin työhösi kuin istuma-asentoosi? Pidä asentosi luonnollisena ja säästä käsivarsiasi, hartioitasi, niskaasi ja selkääsi hiirellä ja kyynärvarsituella, jotka on suunniteltu pehmentämään vartalon liikkeitä.

 • Free3 on matala, joten se sopii hyvin ohuille ja pienikokoisille näppäimistöille. Osoitin liikkuu nopeasti, joten voit helposti ja tehokkaasti siirtää osoitinta suurilla näytöillä tai eri näyttöjen välillä. Pitkän ohjaustangon ansiosta työasennon vaihteleminen on helppoa. Työnteosta tulee nopeampaa ja mukavampaa.

 • Isompi tuki – Lisää mukavuutta RollerWave3 on laajennettu rannetuki ja se tukee käsivarsia entistä mukavammin. Tuki on yhteensopiva RollerMouse Pro3 hiiren kanssa.

 • Miksi työnteon muka pitäisi väsyttää? Nyt voit työskennellä tehokkaasti ja mukavasti tarvitsematta jatkuvasti miettiä asentoasi. Hyvä kyynärvarsituki vähentää merkittävästi niskaan, selkään, käsivarsiin ja ranteisiin kohdistuvaa lihasjännitystä. [RMASRED]

 • Red plus -rannetuki on isompi rannetukemme, joka takaa entistä mukavamman työskentelyasennon. Red plus -rannetuki on kehitetty erityisesti RollerMouse Rediä varten, ja se tarjoaa pidemmän ja luontevamman siirtymän pöydän, RollerMousen ja näppäimistön välille.

Näytetään 1 - 12 / 19 tuotteesta