Tuoteryhmät

EURO-Palvelut:

 

KUMPPANI-SOPIMUS

Euro Toimistotukut-ketjun Kumppani-sopimus tähtää asiakkaan logistisen toimitusketjun rationalisoimiseen ja hankinnan kokonaiskustannusten optimoimiseen. Asiakkaamme saavat sovitun käytännön ja ohjauksen mukaisesti sovitut tuotteet oikeille varastopaikoilleen ilman erillisiä tilaustoimintoja.


Kumppani-sopimus on laaja toimisto- ja päivittäistarvikkeiden kokonaispalvelusopimus tarjoten mm:

   1.  Asiakkaan tilannekartoituksen paikallisesti
   2.  Yhdessä sovitun valikoimasuunnittelun
   3.  Yhdessä sovitun varastojen ohjauksen
   4.  Yhdessä sovitun kehittämisohjelman
   5.  Oman paikallisen yhteyshenkilön

 

KETJUSOPIMUS

Monille asiakkaille on tärkeää yhdistää saman sopimuksen alle useita eri puolella Suomea toimivia liiketoimintayksiköitään. Tällaisen palvelun tuottamiseksi tarjoamme ketjusopimuksen, jossa palvelutuotantoon osallistuvat useat Euro Toimistotukut-ketjun liikkeet.

Ketjusopimus tarjoaa yhtenäisen hinnoittelun, valikoiman ja palvelukonseptin asiakkaan kaikkien toimipisteiden käyttöön. Toimintamallia on helppo räätälöidä siten, että toimipisteet saavat yhden tilausjärjestelmän kautta sovitut tuotteet joustavana lähipalveluna. Jokaisella toimituspisteellä on oma asiakasvastaava lähimmässä Euro-liikkeessä, joka huolehtii paikallisen palvelun vaivattomasta toteutuksesta. Asiakkaan taloushallintoon tulee laskut ja raportointi yhdestä järjestelmästä keskitetysti.

Lähetä tiedustelusi tai tarjouspyyntösi osoitteella: info@eurotoimistotukut.fi

HENKILÖKOHTAINEN PALVELU

Euro Toimistotukkujen henkilöstö on osaavaa ja kokenutta. Vuosittaisen asiakastutkimuksemme mukaan olemme saaneet toiminnallemme säännöllisesti arvosanan yli 4,5 pistettä (max. 5 pistettä) palvelun laatuun, ystävällisyyteen ja täsmällisyyteen liittyen. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua – soita tai tule käymään.

 

NOUTOMYYNTI

Euro Toimistotukut-ketjulla on Suomessa 17 alueellista noutotukkua ja varastoa. Voit noutaa tuotteen nopeasti ja ilman toimituskuluja. Toimitamme tavarat suurina erinä alueellisiin varastoihin, jolloin vähennämme ympäristön kuormitusta ja vähennämme pitkiä toimituskertoja. Osa tuotteista on saatavana toimitusmyyntinä jolloin paikallisen liikkeen asiakaspalvelu antaa tarkemman tiedon tuotteen toimitusajasta.

 

VERKKOKUVASTO JA TILAUSJÄRJESTELMÄ

Tuotevalikoimaamme on mahdollista tutustua verkkokuvastossamme. Sopimusasiakkaamme voivat kirjautua järjestelmään omilla tunnuksillaan jolloin heille näkyvät myös tuotteiden sopimuksenmukaiset hinnat. Tuotteiden tilaaminen on mahdollista vain kirjautuneille sopimusasiakkaillemme.


Useilla Euro-ketjun liikkeillä on myös omia verkkokauppoja, joissa tilaaminen on mahdollista myös ilman kirjautumista erilaisilla ennakkomaksutavoilla. Tutustu näihin ketjuliikkeiden omilla verkkosivuilla.

 

PROFIILITUOTTEET

Valmistutamme ja varastoimme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti erilaisia profiilituotteita mm. painettuja kirjekuoria, kansioita, kyniä, lomakkeita, muovitaskuja jne. Laajan alihankintaverkostomme kautta on mahdollista saada myös yritystekstiilejä, heijastimia ja erilaisia persoonallisia liikelahjoja. Kysy näistä lisää lähimmästä Euro-liikkeestä.

 

NEUVOTTELUTILOJEN SUUNNITTELU- JA TOTEUTUSPALVELU

Euro Toimistotukut ovat toteuttaneet satojen neuvottelu- ja kokoustilojen AV-ratkaisut aina suunnittelusta asennukseen. Kutsu lähimmän Euro-liikkeesi yhteyshenkilö mukaan määrittelemään AV-laitetarpeenne projektoreista ja älytauluista aina heijastuspintoihin ja ohjausjärjestelmiin.

 
Toimitamme tuotteet sekä järjestämme itse tai yhteistyöverkostomme kautta ammattitaitoisesti asennukset, tuotetuen ja huollot.

 

 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: info@eurotoimistotukut.fi tai paikallinen Euro-ketjun liike