Satula- ja aktiivituolit

Bestool satulatuoli, jossa säädettävä 2-osainen istuin ja pilate ominaisuus Näytä suurempana

Bestool satulatuoli

BESTOOL

kpl

1.00


[BESTOOL]

Tiedot

Tiedot

Bestool on istuinkooltaan säädettävä ja käyttäjän liikkeitä myötäilevä, pienikokoinen sekä huippuergonominen työtuoli. Istuin muodostuu kahdesta osasta, joiden rakenne on muotoiltu mukailemaan istujan lantion muotoja niin, että istumapaine kohdistuu optimaalisesti ollen mahdollisimman pitkälti pois pehmytkudokselta.

Kehitystyössä on kiinnitetty huomiota erityisesti fysioterapeuttien ja ergonomia-asiantuntijoiden laajaan palautteeseen liittyen markkinoilla olevien tuoteryhmän tuotteiden kokoon ja sisäreisiin aiheuttamaan voimakkaaseen paineeseen. Istuimen koko ja muotoilu on optimoitu niin, että kaikenkokoiset käyttäjät löytävät itselleen helposti ja nopeasti sopivan säädön. Istuinta voit käyttää keskiraollisena, mutta halutessasi voit säätää istuimen puoliskot myös kiinni toisiinsa jolloin rakenne vastaa yksiosaista satulatuolia. Bestool sopii loistavasti myös käyttäjille, jotka ovat kokeneet aiemmin testaamansa satulamalliset istuimet liian suuriksi. Istuimen jämäkkä teräksinen rakenne kestää ja säädöt toimivat hyvin suurempikokoisten käyttäjienkin alla, painorajan ollessa jykevä 130kg.

Myös tuolin ristikko on istuimen kokoa mukaillen pieni, halkaisijaltaan 47cm. Pienempi ristikko luonnollisesti helpottaa käyttöä ahtaammissa tiloissa laajentaen käyttömahdollisuuksia entisestään.

Istuimessa ei ole erikseen kallistuksensäätöä vaan istuin säätyy istujan alla myötäillen käyttäjän vartalon liikkeitä. Liikkeen herkkyys on säädettävissä. Näin saavutat helpoimmin ja todennäköisimmin optimaalisen tuen vaikka asentosi ja tehtäväsi vaihtelisivat työpäivän aikana.