Suosittelu

Dymo Rhino 5200 tarrakirjoitin

S0841420

kpl

1.00

DYMOn ainutlaatuiset pikanäppäimet määrittävät automaattisesti tarrojen koon, tilan ja muotoilun vaijereille ja kaapeleille, päätelohkoille, katkaisimille, kytkentäpaneeleille pystysuuntaisina ja kiinteillä pituuksilla.
Esiohjelmoitu symbolikirjasto sisältää alan symboleja, välimerkkejä, valuuttasymboleja ja murtolukuja
Suuri monen tarran näyttö
Suuri kaksirivinen näyttö
Taustavalo huonosti valaistuihin oloihin
Kiinteä, luistamaton kumikahva
Tallenna muistiin jopa 100 omaa tarraa
Tulostaa koodin 39 ja koodin 128 viivakoodit 19 mm:n tarroihin
Helposti kiinnitettävät RHINO-tarrat, joissa teollisuusluokan liima-aineet, 5 materiaalia
Toimii kuudella AA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen) tai lisävarusteena saatavalla, nopeasti ladattavalla litium-ioniakulla. DYMO-laitteissa suositellaan käytettäväksi vain Duracell-alkaliparistoja.
Automaattinen sammutustoiminto pidentää paristojen käyttöikää
Mukana kestävä laukku, RHINO 5200 -tarratulostin, valkoista, joustavaa 19 mm:n nailonteippiä, valkoista 12 mm:n vinyyliteippiä, ladattava litium-ioniakku sekä verkkolaite.
[S0841420]

Tiedot

Tiedot

Tämä täydellinen pakkaus kovine laukkuineen tarjoaa helpoimman ja nopeimman tavan ammattimaisen RHINO™5200 -tarrakirjoittimen käyttöön. Kätevä laukku sisältää kaiken, mitä tarvitset: monikäyttöisen RHINO 5200 -merkintälaitteen, kaksi erilaista tarrakasettia, ladattavan litium-ioniakun ja verkkolaitteen.

Nopea, kestävä ja aikaa säästävä RHINO 5200 auttaa täyttämään ANSI/TIA/EIA-606-A-standardien vaatimukset, ja se on suunniteltu ammattiasentajille todellisiin työoloihin. Pikanäppäinten avulla on helppo tulostaa valmiiksi muotoiltuja tarroja johtoihin ja kaapeleihin, päätelohkoihin, sähkö- ja kytkentäpaneeleihin pystysuuntaisina ja kiinteillä pituuksilla.

RHINO 5200:ssa käytetään helposti kiinnitettäviä tarroja, joissa on teollisuusluokan liima-aineet ja viisi erilaista materiaalivaihtoehtoa. Voit luottaa siihen, että tarrasi pysyvät kiinni ja luettavina vaativissakin oloissa.