Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset » Helmikuun Kumppani-lehti on ilmestynyt

Helmikuun Kumppani-lehti on ilmestynyt

Talven selkä taittuu ja kevättä kohti mennään! Euro Kumppani-lehden helmikuun numero on ilmestynyt täynnä vuoden vaihteen uutuuksia ja ajankohtaisia tarjouksia! Jos posti ei ole tuonut lehteä toimistoosi, löydät alta linkin lehden e-julkaisuun. Kaikki tuotteet ja tarjoukset saatavilla lähimmästä Euro Toimistotukut-myymälästäsi.

Helmikuun Kumppani esittelee muutamia kiinnostavia uutuusbrändejä Euro-ketjun valikoimassa. Erittäin korkealaatuiset Wenger-tietokonereput ja laukut valmistaa sveitsiläinen Victorinox, joka on tunnettu mm. maailmankuuluista Sveitsin armeijan linkkuveitsistä. Leitz- brändin valikoimasta löytyy uudet, edistykselliset monitorivarret, jotka tuovat täydellisen säädettävyyden näytöille myös ahtaammissa tiloissa. Jabra tarjoaa huippu kuulokkeet ja kokouspuhelimet ammattikäyttöön: pyydä näistä tarjous omalta Euro-kauppiaaltasi. Mukana myös paljon muuta ajankohtaista uudistuvan toimiston tarpeisiin.

Tutustu helmikuun Kumppaniin tästä!Sinua voisi kiinnostaa myös

Helmikuun Kumppani-lehti on ilmestynyt

Talven selkä taittuu ja kevättä kohti mennään! Euro Kumppani-lehden helmikuun numero on ilmestynyt täynnä vuoden...

Lue lisää
Euro Toimistotukut Kauden Avaus 2024-tapahtuma Tampereella

Euro Toimistotukut-ketju vietti perjantaina 19.01.2024 Kauden Avaus 2024 -tapahtumaa Tampereella. Tapahtuma kokosi yhteen ketjun osakasliikkeiden...

Lue lisää