Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset » Uusi informatiivinen verkkosivusto

Uusi informatiivinen verkkosivusto

Mikä on Euro Toimistotukut? Mitä sieltä saa ja miten pääsee asiakkaaksi?

Ketjun toimintaan liittyvä informaatio on nyt keskitetty uudelle ja raikkaalle web-sivustolle, josta löytyy tietoa ketjun omistajayrityksistä (eli osakasliikkeistä) kuin taustayhtiöstä (Euro Toimistotukut Oy). Yhdessä nämä muodostavat Suomen johtavan toimistotarvikkeiden yhteishankinta- ja markkinointiketjun. Ketjun sisäinen työnjako on selkeä: osakasliikkeet myyvät tuotteita paikallisesti loppuasiakkaille ja ketjuyhtiö tuottaa tukipalveluita osakkaille. Paikallinen asiakaspalvelu avustaa ja neuvoo kaikissa toimistohankintojen tilanteissa!

Osakasliikkeet sivulta löydät luettelon paikkakunnista, joilla toimii Euro-ketjun osakkaan myymälä. Myymälän logoa klikkaamalla pääset suoraan kyseisen yrityksen omalle sivustolle. Lähintä myymälää voit etsiä myös samalla sivulla olevan sijaintikartan avulla. Euro-ketjun Viron osakas (AS Infotark) omistaa seitsemän Büroomaailm-myymälää Viron eri paikkakunnilla, myös näiden sijaintitiedot löytyvät kartalta.

Uusi verkkosivusto keskittyy pääasiassa yleisinformaatioon. Monipuoliseen tuotevalikoimaan voi tutustua verkkokaupassa, josta löytyy tuotehakuominaisuudet sekä helposti selattavat tuoteryhmät. Verkkokaupan pääsivu esittelee myös ajankohtaisia tuotteita sekä kulloinkin voimassa olevia kampanjoita.

Euro Toimistotukut palvelee pääasiassa yrityksiä ja yhteisöjä sekä paikallisesti, että valtakunnallisesti erilaisin sopimuskonseptein. Kuluttaja-asiakkaat ovat myös tervetulleita myymälöihin: samat tuotteet sopivat yhtä hyvin niin toimistoon kuin etätyöpisteisiinkin!

Tervetuloa tutustumaan web-sivustoomme!Sinua voisi kiinnostaa myös

Euro Toimistotukut juhli Tampereella

Euro Toimistotukut-ketjun 30-vuotisjuhlaa vietettiin näyttävästi Tampereella perjantaina 15.10. Kaksiosaisessa tapahtumassa tutustuttiin ensin messuilla toimittajiemme ja...

Lue lisää
Tulossa 1.10.2021 DYMO LabelWriter 550 sarja

Uusissa 550-sarjan tarratulostimissa käyttäjät hyötyvät muun muassa automaattisesta tarratyypin lukemisesta ja lämpötulostustekniikasta, jonka ansiosta mustetta...

Lue lisää